Старт МФЛ — СКТ Глобус Summer Cup

Старт МФЛ - СКТ Глобус Summer Cup24 червня стартує літній кубок Молодіжної футбольної ліги СКТ Глобус Summer Cup. Команді розділені на 6 груп по 4 команди в кожній.

Система проведення кубку:
— Команди розподілені на групи та грають в одне коло. За результатами, якого відбуватиметься розподіл команд на Сhampions Cup, Prestige Cup та Trophy Cup без збереження здобутих результатів.
— Команди які посіли в своїх групах перші місця, та дві кращі команди які посіли другі місця та мають кращий результат (очки, різниця забитих і пропущених м’ячів) формують Сhampions Cup.
— Команди які посіли в своїх групах другі місця(за виключенням двох кращих, які мають кращий результат), та чотири кращі команди які посіли треті місця в своїх групах та мають кращий результат (очки, різниця забитих і пропущених м’ячів) формують Prestige Cup.
— Команди які посіли в своїх групах треті місця(за виключенням чотирьох кращих, які мають кращий результат) та команди які посіли четверті місця формують Trophy Cup.

Після затвердження складу учасників по рівнях, команди грають матчі плей-офф на виліт (кількість забитих бомбардирами м’ячів та отримані картки зберігаються).
— Тривалість матчу становить 40 хвилин (2 x 20 хв) «брудного часу» і до п’яти хвилин перерви між ними.
— Якщо матч серії плей-офф завершився нічийним результатом, то доля переможця визначається шляхом пробиття серії 6-ти метрових ударів (із п’яти ударів).

Молодіжна Футбольна Ліга висловлює велику подяку ЗСУ за можливість проведення турніру в період воєнного стану, та титульному партнеру СКТ Глобус за підтримку та розвиток ліги.

P