Winter Cup. Огляд матчів 1/4 фіналу

Winter Cup. Огляд матчів 1/4 фіналу13 cічня відбулись матчі  1/4 стадії Молодіжної футбольної ліги СКТ Глобус Winter Cup. На даній стадії гра скадалась з одного матчу, за підсумками якого переможець пари пройшов до 1/2 фіналу.

До вашої уваги огляд матчів:

Winter Cup. Огляд матчів 1/4 фіналу

«Nonka» вирішила перевірити свої нерви та дати надію своєму супернику
В рамках 1/4 фіналу «Winter Cup» зустрічалися команди «Nonka» та «Legion». Наші прогнози на стартовий склад жовто-блакитних не зайшов, із досвідчених гравців був тільки воротар Андрій Калініченко інші екс-гравці «Металургів» були відсутні. Результатом чого стали нулі на табло в першому таймі. Капітан команди «Legion» Денис Бурлей зміг налаштувати команду на бій.
Усі голи були забиті в другій половині наступного тайму.
Рахунок з другої спроби, на добиванні, відкрив Ілля Тюлєнєв, який є сином головного тренера ФК «Nonka» Віталія Дмитровича Тюлєнєва, останній в свій час, працював в ДЮСШ «Голкіпер» де і тренувався його син.
У відповідь, «Legion» дочекався поки суперник почне стояти занадто довго з м’ячем на власній половині поля і включив пресинг, після якого відіграла один м’яч!
Залишимо на ваш розсуд чи є це фолом на Віталію Браганцю, чи ні, проте слід визнати, що до цього призвело не обдумане рішення від захисника «Нонки» віддати саме м’яч в зону де гравця накривав суперник і не відкритись саме під нього. Рефері вирішив гру не зупиняти, а одже епізод чистий —рахунок 1:1.

Незабаром «Legion» робить comeback і виходить вперед! Гол вдалося забити в другій спробі атаки, не без допомоги знову ж таки захисника ФК «Nonka», який не зміг надійно винести м’яч, в підсумку чого — перехоплення, пас і гол!
Віталій Браганець — вихованець місцевого ДЮСШ «Динамо», зміг врятувати перебіг подій для своєї команди і за дві хвилини до кінця матчу зрівняв рахунок, 2:2.
Попереду на команди очікувала серія пенальті, кіпер «Нонки» Андрій Калініченко довірив цю відповідальну місію молодому кіперу — той сходу потягнув пенальті. «Nonka» без жодних вагань забила кожен м’яч у серії, крапку поставив той, хто рахунок відкрив у самому матчі — Ілля Тюлєнєв — 4:2 «Nonka» прямує до 1/2 фіналу де зіграє з ФК «Воля Моршинська»

Winter Cup. Огляд матчів 1/4 фіналу
«Mеtalcon» та «O`HARA» зустрілись в рамках 1/4 фіналу «Winter Cup», обидві команди за рівнем гри схожі, матч обіцяв бути цікавим але чи сталося так як бажалося:
Граючий тренер «Металкону» Володимир Зелений підтягнув до доволі вікової команди двох молодих гравців, з якими раніше працював у команді «Юніверс», яка грає в іншому чемпіонаті та нарешті веде боротьбу за призові місця, чого не було в останні роки, доречі ведуть боротьбу вони з «Oхарою», яка посідає першу сходинку в турнірній таблиці Четвертої ліги з відривом від «Юніверса» на 7 залікових балів.
Тож, у цьому матчі два молодих гравці виходили на поле але суттєво нічого не змінювали, в деяких епізодах навіть грали занадто грубо, що заводило «Охару». Проте, завів їх ще більше пропущений м’яч від одного з молодих виконавців, про яких ми розповідали вище, він забив гол на 9 хвилині матчу.
Стешин, як ми і пророкували в анонсі, крутив суперників, але завдати прицільного удару не міг — блокували захисники, в обличчі Миколи Дудніка та Кирила Землякова, тому стешин асистував:
В одному з епізодів на 18 хвилині матчу при розіграші кутового «Metalcon» неправильно розташувався, в результаті чого, Олексій Стешин без певних перешкод ввів м’яч на Сергія Плаксіна і той влучно пробив — «O’HARA» зрівнює рахунок.
«Пабівці» у другому таймі одразу розпочали домінувати, першу 5 хвилинну навалу «металівцям» вдалося втримати, тримаючи гарно оборону та завдяки сейвам Олега Павлова. Проте він не зміг врятувати, коли оборону розхитав все той же Стешин, а Олексій Гордон замкнув передачу в центрі штрафного майданчика.
1:3 це фінальний рахунок матчу, виправити ситуацію не допоміг і Володимир Зелений, який на заключних хвилинах намагався катати п’ятого — все марно, суперники виявились більш вмотивованим на перемогу.
«O’HARA» зіграє в 1/2 фіналу з «NS 98»

Winter Cup. Огляд матчів 1/4 фіналу

ФК «Воля Моршинська» після першого тайму попила сильно газовану, зібрала волю в кулак і продемонструвала на що вони спроможні. В рамках другої пари 1/4 фіналу «Winter Cup» зустрічалися «Воля Моршинська» та «Запорізька січ».
Перший тайм у виконанні обох команд видався дуже інтенсивним, як у одних так і інших були нагоди відкривати рахунок, проте, у кожної з команд були проблеми в завершальній фазі атаки.
Судячи з гри, можемо припустити, що тренер «Січі» Максим Павлюк дав настанову — контроль м’яча та жорсткий пресинг.
В першому таймі ми не побачимо звичну для «Запорізької Січі» гру на стовпа, адже з невідомих причин виконавець цієї ролі опинився на воротах, мова йде про Михайла Сєдова.
Кремезний атакувальний гравець на цей матч вийшов в ролі кіпера і на диво це в нього вдавалося на славу — купа сейвів, непогані закидання на гравців, проте таке рішення нам здалося дивним, зокрема, знаючи, що гравець адвокатської команди «Запорізька січ» Антон Бєлка раніше стояв на воротах, а в останні роки грає в полі.
У черговій зустрічній навалі вже на ворота «Запорізької січі», яка відбувалась на останніх 30 секундах першого тайму, гравці «Волі Моршинської» невдало розіграли аут, в результаті чого відбулось перехоплення від суперників і м’яч опинився в ногах, у того самого, досвідченого, технічного Андрія Середи, який майстерно, у динамічній атаці, підняв голову і побачив, що голкіпер «Волі» вийшов занадто далеко, Середа не вагаючись, прийняв рішення перекинути його з центра поля і забити дебютний м’яч в цьому матчі.
Проте, ейфорія від відкритого рахунку тривала не довго. «Воля» вже на другій хвилині другого тайму зрівнює рахунок, робить це Григорій Кириченко, він занадто легко пройшов на чужу половину поля, де команда адвокатів занадто низько сіла в оборону.
І водночас зміна рішення вийти з низької оборони стала для них фатальною, «Січ» повністю загубила контроль над ланкою захисту тут вже навіть Михайло Сєдов не міг допомогти. При рахунку 1:3 вже розлючені, та розконцетровані гравці «Запорізької січі» побігли катати п’ятого, проте в них це, м’яко кажучи, не дуже вдалося. Як результат ще два пропущені м’ячі — 1:5.

«Воля Моршинська» в 1/2 зіграє з «Nonka».

Winter Cup. Огляд матчів 1/4 фіналу
В рамках 1/4 фіналу «Winter Cup» зустрічалися досвідчена команда «Елсі» та амбітні новачки «NS 98»
Першими ініціативу взяли на себе гравці «Елсі» відкривши рахунок вже на 11 хвилині матчу, екс-гравець СК «Дніпро-1 U-19» Даніїл Зеленський на розіграші кутового швидко прострілив у штрафний майданчик де Микита Посунько легким дотиком відправляє м’яч у ворота «NS 98», так що вони навіть не встигли ніяк зреагувати.
У другій половині першого тайму, після декількох нагод забити,пробиває Данило Картавий «NS 98», голкіпер «Елсі» погано фіксує м’яч — гравці «NS» починають радіти, хоча м’яч ще не залетів у ворота, він відскочив поруч, але це виправив Дмитро Карнаух, який правильно обрав позицію та зіграв на добиванні. Перший тайм завершився з рахунком 1:1.
У другому таймі ворота Віталія Агапова майже не навантажувались, гра відбувалась в центрі поля, але в середині тайму воротар «NS» все ж таки зробить результативну дію — він закинув м’яч на Картавого, що знаходився біля штрафної суперника, той відкинув м’яч партнеру яким опинився Сергій Плисенко і він в один дотик влучним ударом відправляє м’яч у сітку воріт, цей гол став останнім в матчі, час ще залишався, «Елсі» мала декілька нагод забити. Наприкінці матчу катати п’ятого вийшов капітан команди Олександр Надолинний, він декілька разів сильно пробив в в бік воріт та віддав декілька передач на екс-гравця СК «Дніпро-1» проте, той на спущених гетрах  так і не зміг продемонструвати увесь клас новачкам запорізького футзалу, хоча вони і самі непогано його продемонстрували.
Вітаємо «NS 98» з виходом до наступної стадії, в 1/2 фіналу вони зустрінуться з командою «O’HARA»

Winter Cup. Огляд матчів 1/4 фіналу

Winter Cup. Огляд матчів 1/4 фіналу

Winter Cup. Огляд матчів 1/4 фіналу

Winter Cup. Огляд матчів 1/4 фіналу

 

Інформація використана за матеріалами: THEFOOTZP — ТИ І Є ЗАПОРІЗЬКИЙ ФУТБОЛ!

P