Зимовий чемпіонат. Огляд матчів 8-го туру

Зимовий чемпіонат. Огляд матчів 8-го туруУ суботу 2-го березня розпочалось 2-ге коло змагань по рівнях Вищої та Першої ліги відповідно. 

У рамках вищої ліги з цікавих подій:

Нонка ледь не обіграла чинного лідера змагань Металкона. Металкон на початку гри зробив перевагу у три м’ячі, але втримати перевагу не зумів. Нонка під кінець матчу мала шанс вирвати й перемогу, але не склалося . Нічия 4:4.

Воля моршинська одержує вольову перемогу над Запорзькою Січью. Січ хоч і забила швидкі 2 м’ячі, але на перерву команди пішли з нічийним рахунком 2:2. А у таймі другому перевага Воля моршинської тільки збільшувалась. Підсумок матчу 6:3 на користь Волі моршинської.


Сармат не скористався подарунком у вигляді осічки свого конкурента Металкона, і теж втратив залікові бали з командою Охара.Перший тайм команди провели на рівних, а у таймі другому Сармат був ближче до перемогу, але гол на останніх секундах зустрічі став вирішальним. Нічия 4:4.

Геп одержує мінімальну перемогу над командою Елсі. Весь поединок команди шли рівно,наздоганяючи друг друга. М’яч забитий у другій половині грі виявився остаточним. Перемога Гепа за рахунком 4:3 

У першій ліги несподіванок не сталось 

Запорожець впевнено утримує лідерство і не помічає своїх суперників. На цей раз під каток потрапив Відділ поліції №1. Долю матчу було вирішено ще у першому таймі, другий тайм перетворився на формальність. Впевнена перемогу з рахунком 9:1.

Купріянівка в погоні за Запорожцем не без зусиль, але отримала бажану перемогу над Сантим. Перший тайм був за равної борьби, то у таймі другому сил боротися на ріних у сантим вже не вистачило. Перемогу Купріянівки з рахунком 5:0. 

НС 98 та Михайлівка влаштували трилер хто кого перестріляє. Переможцем цієї дуелі вийшли молоді хлопці з команди НС 98. Мінімальна перемога з рахунком 5:4. 

Легіон хоч і розгромив свого суперника, але створив собі труднощі у грі проти Урагану. Перший тайм завершився з мінімальною перевагою Легіону 1:0. А утаймі другому команду наче прорвало. Підсумок матчу 9:1 на користь Легіона.

P