Визначено фіналістів СКТ Глобус — Winter Cup

Визначено фіналістів СКТ Глобус - Winter Cup

Відбулись матчі 1/2 фіналу Молодіжної футбольної ліги  СКТ Глобус — Winter Cup  з футзалу 2023-2024 років.

Визначено фіналістів зимового кубку Молодіжної футбольної ліги СКТ Глобус — Winter Cup. 


Gold Cup

Визначено фіналістів СКТ Глобус - Winter Cup
Воля Моршинська ведучі у рахунку по ходу зустрічі, за хвилину до закінчення матчу пропускає гол і рахунок стає нічийним. Нонка взагалі мала шанс вирвати перемогу, але не реалізовала свій шанс. Підсумок бойові 3:3 і серія пенальті, в якій фортуна була на стороні Волі Моршинської 5:3. Тож Воля прямує у фінал.

У другому матчі ½ фіналу зійшлися NS 98 та O’HARA. 

Визначено фіналістів СКТ Глобус - Winter Cup

O’HARA вже з перших хвилин показала що налаштована тільки на перемогу, відкривши рахунком у дебюті матчу. Після цього взявши гру під свій контроль, повністю контролювала хід подій. У нс 98 гра в атаці не виходила, тому за мінімальної переваги Oхари, команди відправились на перерву. З початком другого тайму Нс забиває м’яч і зрівняє рахунком, але у наступній же атаці Охара відповідає тим же і повертає перевагу в один м’яч. Під кінець матчу Охара забиває гол і доводить перегу до двох м’ячів. Нс 98 не склали зброю і під кінець гри зуміли відіграти один м’яч, але на більше не хватило часу. Підсумок  зустріч перемога Охари з рахунком 3:2.

У фіналу нас чекає зустріч Охара — Воля Моршинська,  а у матчі за 3-те місце зустрінуться NS 98 — Nonka.
Визначено фіналістів СКТ Глобус - Winter Cup

Prestige Cup

Визначено фіналістів СКТ Глобус - Winter Cup

Матч команд, які були налаштовані тільки на перемогу. Борьба точилась на кожному квадратному метрі ігрового майданчика. ГЕП хоч і першим відкрив рахунком, але згодом вже був і ролі наздоганяючого. Під зановіс першої половину матчу геп зумів забити другий м’яч і команди пішли на перерву з нічийним рахунком 2:2.

З початком другого таймі хід подій не змінився. Геп забиває і виходить вперед, а Сармат довго не заставив чекати з відповіддю і зрівнює рахунок. Інтрига матчу почалась з 32-ї хвилину матчу Геп пробиває штрафний удар і м’яч рикошетом від гравця Сармату залітає в сітку воріт, і знов перевага ГЕПА у один м’яч. Сармат зброї не склав і влаштував штурм воріт соперника і за три хвилину матчу — це дало свої плоди, забитий мяч і нічийний рахунок 4:4. З таким рахунком і завершився матч і нас очікувала серія 6-ти метрових ударів, в якій сильніше виявились гравці Сармату з рахунком 5:4. Сармат у фіналу.

У другому півфіналі зійшлись Купріянівка — Відділ поліції №1
Визначено фіналістів СКТ Глобус - Winter Cup
Поки Купріянівка довго входила в матч, Відііл поліції був максимально сконцентрованим і зумів двічі розписатись у воротах свого суперника. Спроби Купряінівки змінити рахунок гри на свою користь виявились вдалими на останніх секундах першого тайму. З рахунком 2:1, на користь ВП№1 команди пішли відпочивати. Після перерви Купріянівку вже було  не зупинити, чотири швидкі голи створили приємну перевагу у рахунку. Хоча ВП№1 і боровься і навіть відіграв 2 м’ячі, але на більше не хватило ні сил, ні часу. Вольова перемога Купріянівки з рахунком 6:4, яка відправляє їх у фінал .


У фіналу нас чекає зустрічі Купріянівка — Сармат,  а у матчі за 3-те місце зустрінуться Відділ поліції №1 — ГЕП.

Визначено фіналістів СКТ Глобус - Winter Cup

P